 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Gaj.                    
 Sorta Plavac mali 100%, 12% alk, suho vino
Provansalske blijedo ružičaste boje. Nježnog mirisa, blago voćnog karaktera. Mekanog okusa nižih kiselina. Svjež, sasvim suh u ustima, s trešnjom i kupinom u okusu. Direktno prešanje s ciljem što manje ekstrakcije boje, nakon čega slijedi fermentacija u inox tankovima, s kontroliranom temperaturom.
 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Gaj.                    
 Sorta Rukatac (Maraština) 100%, 12% alk, suho vino
Svježe i lagano, s žuto - zelenkastim nijansama. Na nosu voćno s aromama agruma. Suhog i osvježavajućeg okusa. Alkoholna fermentacija odrađena u inox tankovima u kontroliranim uvjetima, uz miješanje na talogu 2 mjeseca. Ostaje u inoxu do punjenja.
 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Gaj.                    
 Sorta Pošip 100%, 12% alk, suho vino
Na nosu voćni miris breskvi i grejpa. Mineralno, srednje tijelo. Alkoholna fermentacija odrađena u inox tankovima u kontroliranim uvjetima, uz miješanje na talogu 4 mjeseca. Ostaje u inoxu do punjenja.
 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Gaj i Postup                    
 Sorta Plavac mali, 100%,14,5% alk,  suho vino
Intenzivne boje, voćnog mirisa kupina, rogača. Kompleksno i zaokruženo. Odličnog potencijala za starenje. Blend Plavca s dva vinograda – Gaj i Postup. Maceracija i alkoholna fermentacija u inox tankovima. Nakon završene fermentacije, vino dozrijeva 6 mjeseci u korištenim barrique bačvama.
 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Postup                    
 Sorta Plavac mali 100%, 15,0% alk,  suho vino
Vrhunsko vino bogatog i skladnog tijela. Crvene rubin boje, ekstraktno i koncentrirano, s dugim završetkom. Na nosu zrelo, suho voće. Grožđe dolazi iz čuvenog položaja Postup na južnoj strani poluotoka Pelješca. Nakon fermentacije u inoxu, vino dozrijeva 12 mjeseci u barrique bačvama.
 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Postup i Dingač                    
 Sorta Plavac mali 100%, 15,0% alk,  suho vino
Koncentrirano, intenzivno vino. Kompleksno i zaokruženo. Odličnog potencijala za starenje. Blend Plavca malog s dva najbolje pelješka lokaliteta – Postup i Dingač. Vino je odležano 14 mjeseci u barrique bačvama.
 
                     Dalmacija, Pelješac – položaj Dingač                    
 Sorta Plavac mali, 100%. 15,0% alk,  suho  vino
Punog i ekstraktnog tijela, sa zrelim i snažnim taninima. Na nosu kompleksno; suhe šljive, začini. Grožđe dolazi s čuvenog položaja Dingač. Maceracija je trajala 7 dana, a vino je dozrijevalo 18mjeseci u novoj francuskoj bačvi. Limited edition - 300 boca.
 
                    Ekstra djevičansko ulje od plodova maslina iz sela Oskorušno. Ekstenzivan način uzdržavanja maslina sorte Oblica. Prerada isti dan nakon berbe, hladno prešano.
 
                    Rakija destilirana tradicionalnim načinom u bakrenom kotlu, od fermentiranog masulja grožđa. Loza je također baza za proizvodnju “Travarice” tako da se u njoj macerira čak 10 peljeških biljaka, prema obiteljskom receptu.
 
                 
                    